Hvad kan vi

IT-Support

Vi er din eksterne IT-afdeling, som kan hjælpe til med små og store opgaver, som nyinstallationer, vedligeholdelse og fejlretning, samt overvågning, som en intern IT-afdeling ville gøre.

Installation

Som IT-afdeling installerer vi alt fra netværk, servere, pc’er, Macs, printere og software.

Rådgivning

Vi er kvalificerede rådgivere, grundet den mangeårige erfaring og løbende opfølgning på nye trends og produkter.

Netværk

Vi leverer og installerer dit netværk med servere, switches, routere, firewall og krydsfelt og vedligeholder det. Vi sætter dit trådløse netværk op og får det integreret i firmanetværket.

Overvågning

Vi kan overvåge dine servere og netværk, så du hele tiden er på forkant med udviklingen og så evt. fejl kan fanges i opløbet. En overvågning kan sikre, at en disk ikke løber fuld, at servere er opdaterede, at backup’en kører og at antivirus er opdateret.

Sikkerhed

Vi sørger for, at sikkerheden i dit netværk eller på din pc er i orden, herunder backup, opdateringer, antivirus, samt at firewall’en i firmaet er sat korrekt op.

Backup

Vi leverer interne backupløsninger som diskbackup eller tapebackup, og online backuopløsninger.

Data recovery

Skulle uheldet være ude, kan data som regel genetableres fra en harddisk. Det kan vi selv og vores samarbejdspartnere sørge for.

Officesystemer

Microsoft Office installerer og konfigurerer vi gerne. Vi kan stå for automatisering af officeopgaver ved hjælp af skabeloner og makroer.

Databaser

Vi har mange års erfaring af databaseprogrammering og producerer idag de fleste databaser i Microsoft Access.

Datakonvertering

Vi konverterer data så som databaser, billeder og dokumenter m.m.

Web-sites

Vi designer og vedligeholder web-sites og sørger for oprettelse af web- og mailhotel hos vores samarbejdspartnere, eller på jeres egen server.

Scroll to top